Żeby nie trzeba było robić wszędzie dopisków, pomyślałem o rozmowach na temat własny...
Po prostu każdy może nadać rozmowie wątek...
Ale teraz nie chce mi się zaczynać... xDD
Szlag!! Patrzcie jaki pech kuźwa! o_O Ostatnia runda i 1hp gościowi zostaje...i jak tu usiedzeć spokojnie?...
http://r7.bloodwars.interia.pl/showmsg. … 5249354acb
AAA!!! A łup pewnie by był spory...
Ostatnio edytowany przez Czuczak (2008-05-29 13:29:57)
Polityk Assamita
U mnie znowu jest tak, że jak mi brakuje mało do poziomu(10-20) to w momencie wszystko sie chrzani......
Wyprawy (poz. łatwy) gdzie mam po 86% na udaną dziwnym trafem zawsze konczy się totalną klęską. To samo zasadzki.
Podobnie sie dzieje jak potrzebuje krwi. Też nikt jej nie ma, albo ja ja trace podczas zasadzek xD xD
Razie1 ciesz sie puki możesz, ciebie też to czeka ja to juz nie pamietam kiedy coś wybudowałam
ciągle mnie napadaja
Polityk Assamita
je je je..... Ja przed chwilą skończyłem budować postój taxi poz. 3....... Mam jakiego s farta i unikam zasadzek ^^"
Może powstał by jakiś temat na forum gdzie ludzie mogli by pisać że potrzebują pomocy itd? Takie spamowanie wiadomościami o smutnej treści jak to jakiś zły gracz ich zabił jest męczące i zapycha skrzynkę. Jestem zdania że wiadomości do całego klanu powinny być przeznaczone dla zwierzchników i ludzi którzy maja NAPRAWDĘ poważny problem;)
Pozdrawiam
A takie ględzenie wiele nie zmieni...
Trzeba wykazać inicjatywę, więcej niż wspomnienie o tym na offtopie...
Jak już, to do moda, do admina, czy kogo tam... Tego co rządzi...
Polityk Assamita
ej..... jeden gosc mnie atakuje i przegrywa........ Raz mialem tak ze mi 1 HP zostalo
EEEEEEhhh...
2 tysiące do domku publicznego 10 lvl, a tu atak, i 22 tyś w dupę idzie się jebać...